Företag

Lösningar med en ecolicious twist för den moderna arbetsplatsen

Glimt erbjuder:

Förvaring med miljöprofil

Glimt är ett koncept som även funkar för källsortering.
För kontoret som behöver en snyggt formgiven möbel som förenklar och uppmuntrar medarbetare till att medvetet slänga rätt erbjuder Glimt en lösning. Glimt blir en kugge i företagets miljöplan eftersom den uppfyller önskan om ett konkret och enkelt hållbarhetsarbete som blir visuellt för både anställda och besökare.

Glimt uppfyller tre önskningar i en och samma produkt:

  • Funktionell supergömma av ful källsortering (eller annan förvaring)
  • Snygg inredningsdetalj som inspirerar medarbetarna att slänga rätt
  • Smart formgiven modullösning som enkelt passar in och kan kombineras i olika färger och storlekar

För företag som beställer lite större volymer har vi möjlighet att måttanpassa efter särskilda behov, samt att utöka valet av färger för att stämma in på en varumärkesprofil.

Ring oss på 076-345 40 81 (Jenny) eller 070-777 25 38 (Christina) för att boka tid för en privat visning av kollektionen.

Glimt erbjuder:

Konsulttjänster för Closed Loop

Reduce-Reuse-Recycle
Glimts signum är produkter vars användning leder till ett mer hållbart beteende. Vi har skapat en genomarbetad produktionskedja med noggranna val av material och leverantörer. Arbetet har gett oss teoretiska och praktiska kunskaper och erfarenheter som vänds till en fördel för våra kunder.

Vår kunskap i hållbarhetsarbete, cirkulär ekonomi och att skapa en Closed Loop kan appliceras på de flesta verksamheter. Enligt en enkel och pragmatisk metod – Reduce-Reuse-Recycle – kan vi snabbt tillföra konkreta resultat och bestående värde för andras hållbarhetsarbete.

”Jenny is an experienced communications consultant. Christina is a savvy e-commerce and digital communication manager. As a team they are clearly motivated by a desire to evolve and support the overall business strategy and brand with great communication solutions, and workable ROI goals. They deliver great results; on time, on scope and on cost.”
Björn Westerholm, CEO, myFC

Presentation av Jenny Palmblad och av Christina Enell.

Kontakta oss på glimt@glimt.se för framtida spännande projekt. Vi hjälper gärna till!